11.5.2013

Valkoiset hääkukat


Tänään on hääpäivä tärkeiden ihmisten. Eilinen meni kukka-asetelmia tehdessä. Kukkina käytin ruusua, eustomaa, harsokukkaa sekä neilikkaa. Kaikki valkoisena.



Leikkovihreinä käytin murattia, mustikanvarpuja sekä juuri hiirenkorvalle kehittyneitä koivun oksia.



Tein 27 pientä kimppua.




Ison kimpun juomapöytään..


..sekä näyttävän kimpun noutopöytään.


Koska en ole mikään floristi tai kukkasidonnan ammattilainen, niin varmasti kaikissa töissäni on puutteita ja parantamisen varaa. Paljon virheitä ja epäkohtia näen töissäni itsekin, mutta koska taidan olla ainoa ihminen häissä joka ne tiedostaa, niin en anna sen häiritä. Ihan tyytyväinen olen aikaansaannoksiini.


8 tuntia tuli tehtyä töitä, mutta se oli täysin sen arvoista. Paikka näyttää upealta. Tänään on ihana keväinen juhla tulossa. Rakkautta, skumppaa, kyyneleitä, onnea, iloa. 



1 kommentti:

  1. Minä en osaa sanoa, mitä kimpuissa olisi pitänyt olla toisin, hienolta näyttivät. Aamupäivällä mullan ja sipuloiden kanssa touhutessani mietin tapaani viedä loppukesällä/syksyllä oman pihan kukkia töihin. Tuumin, että kukka kuin kukka, aina se tuo iloa ja jotenkin juhlavuutta työhuoneeseenkin. Siis leikkokukka maljakossa. Ruukkukukat jostain syystä eivät tunnu viihtyvän ainakaan minun työpisteen äärellä.

    VastaaPoista