22.4.2013

Suunnitelmasta toteutukseen


Tässä suunnitelma aamulla.


Ja vihdoin kolmen tunnin puuhastelun jälkeen suunnitelma toteutuneena. Yhteensä 6,84 neliötä kasvatustilaa vihanneksia varten.


Kyllä mulla vaan on kätevä isäntä ja olin kyllä myös aika hyvä apuri! Nyt vaan mullan hankintaan, jotta kohta pääsee kylvämään!

 
Tällainen ruusukaarikin tuli ostettua Lidlistä. Maksoi 10 euroa, joten ei ollut hinnalla pilattu. Saa nähdä millainen rimpula on kun kokoaa sen. Tähän ei kuitenkaan tule kasvatukseen ruusut vaan ruusupapu. Toivon että tästä tulee hieno ruusupapu-portti kasvimaalle.


4 kommenttia:

  1. Näytä, kun saat paikalleen, millainen tuo kaari on. Mulla on aikomuksena hankkia kaari myös. Meillä on lavakaulukset hankittuina, sillä tehdään myös kasvimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulee kuvia kun kokoan kaaren. Ehkä viikonloppuna voisi saada sen tehtyä. Odotan niin paljon ensimmäistä kasvimaakesääni! Toivottavasti tulee ihana ja lämmin kesä suosimaan meidän kasvimaita. =)

      Poista
  2. Kyllä oli tehokasta laatikoiden laittoa! Hyvältä näyttää ja kaari varmasti papuineen sopii miljööseen! Olen uusi blogissasi ja tännehän juuttui pidemmäksikin hetkeksi!

    VastaaPoista