29.4.2013

Ompun oksat


Jo muutamia viikkoja sitten leikkasin omenapuustani muutamia oksia maljakkoon. Kärsivällisesti jaksoin odotella oksien heräämistä ja nyt odotus palkittiin.




Useita kukkanuppuja alkoi pikku hiljaaa ilmestyä oksiin ja nyt kukat ovat kauniisti avautuneet. Nyt vain jännityksellä odotellaan omenapuiden kukintaa ulkona. <3


3 kommenttia:

  1. Anonyymi29.4.13

    Hei,

    Oletko kuullut Puutarhaliiton järjestämästä Avoimet puutarhat -tapahtumasta? Tutustuimme blogiisi ja mielestämme puutarhasi voisi sopia hienosti tapahtumaamme. Lisätietoja saat sivuiltamme www.avoimetpuutarhat.fi.
    Lähetämme myös mielellämme Sinulle sähköpostia, jos välität meille sähköpostiosoitteesi
    osoitteeseen bongaa.puutarha@puutarhaliitto.fi

    Ystävällisin terveisin,
    Puutarhaliitto ry / Avoimet puutarhat

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ensimmäistä kertaa tänne löysin näin vapun kunniaksi :). Minulla jäivät ompun oksat leikkaamatta maljakkoa varten. Ja itse asiassa muutenkin tänä vuonna. Viime vuonna varovasti puita siivottiin, tuloksena innostunut vesiversojen kasvu... :/. Mutta siis, nuo maljakossa olevat oksat ovat kivannäköisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omenalajikkeillakin on eroa siinä kuinka paljon innostuvat tekemään vesiversoja leikkauksen seurauksena. Mun omppuihin ei onneksi ihan mahdottomasti niitä ole tullut. =)

      Poista